ONZE DIENSTEN

Restylen

Bij restyle kunt u denken aan reparaties zoals:
• Het verwijderen van steenslag
• Kunststof-reparatie aan bumpers, dashboards enz.
• Parkeerdeukjes etc. (schadeplek niet groter dan een tennisbal).

Deze kleine schades kunnen worden gerepareerd zonder te spuiten
We horen vaak dat men denkt dat het herstellen van kleine nog rijdbare schades duur zou zijn, of dat men in de bonus males treden van de verzekering zakt, wanneer deze schade hersteld wordt.
Indien u een autoverzekering met no-claim garantie heeft afgesloten, kunt u één maal per polisjaar een schade claimen ZONDER terugval van no claim. Deze schade kost u dus uiteindelijk helemaal niets en uw auto daalt daardoor niet in waarde. Een extra reden om ook deze kleinere schades te laten herstellen.
Eén ding is zeker: als u blijft doorrijden met deze kleine schades is het schadebedrag aan het eind van de rit veel hoger. Want als u de auto op een bepaald moment wilt inruilen, tellen deze schades mee bij de inruilwaarde van uw auto.
Het voordeel van restyle is juist dat deze storende schades door middel van kleine reparatiemethoden en -technieken verholpen kunnen worden. Zo passen wij ook de techniek Uitdeuken Zonder Spuiten toe. Deze techniek kan worden toegepast op schades die niet groter zijn dan een tennisbal. En een aantal verzekeraars heeft in hun polisvoorwaarden opgenomen dat u deze kleine schades kunt laten herstellen, zonder dat dit ten koste gaat van uw opgebouwde schadevrije jaren!

Ruitreparatie

Ook voor ruitreparatie en/of het vervangen van één van de autoruiten kunt u bij ons terecht. Heeft u een sterretje of steenslag plek in uw ruit, kom dan ook bij ons langs. Wij adviseren u graag of het sterretje/de steenslag plek gevuld kan worden, of dat het raadzaam is om de ruit te vervangen. Vanzelfsprekend kunnen wij de afhandeling van deze schade voor u verzorgen.

Richtwerk
Voor het herstellen van carrosserie-schade wordt gebruik gemaakt van verschillende richtsystemen. Bij schade aan de chassisbalken en/of ophangpunten wordt gebruik gemaakt van een mallen-meetsysteem. Dit garandeert dat alle carrosserie-maten weer binnen de fabriekstoleranties vallen. Het vervangen van vaste delen zoals schermen en dakplaten gebeurd door middel van moderne lijm en lastechnieken. A & S Autoschade is in het bezit van zo’n uitgebreid richtmeetsysteem.
Industrieel spuitwerk

Behalve autoschadeherstel kunt u bij A & S Autoschade ook terecht voor industrieel spuitwerk. Denk daarbij aan het voorbehandelen en spuiten van keukens, deuren, radiatoren, MDF, meubels etc. Kleurstalen zijn bij ons aanwezig. Wij spuiten graag vooraf een kleurstaaltje voor u, zodat u thuis kunt kijken of de kleur juist is.

Heeft u een vraag of opmerking?